China’s BSN streeft naar integratie met 40 publieke ketens binnen een jaar

Hij Yifan van Red Date Technology deelt de toekomstige plannen van China’s Blockchain-based Service Network.

China’s Blockchain-based Service Network (BSN) zal worden geïntegreerd met enkele van de meest bekende publieke blokkades in de komende 12 maanden.

Hij Yifan, CEO van Red Date Technology, het particuliere bedrijf achter de BSN, vertelde Cointelegraph dat het netwerk streeft naar integratie met 30-40 openbare blokketennetwerken tegen juni 2021. In het volgende jaar zal het verder meer blockchains integreren om dat aantal naar verluidt te verdubbelen.

Gelanceerd in April, is BSN het eerste overheid-gesteunde blokketeninitiatief van China dat aanvankelijk werd geplaatst om kleine tot middelgrote ondernemingen en ondernemers te helpen blokketentoepassingen op toegelaten blokkettingen bouwen en opstellen. Het heeft sindsdien 6.000 bedrijven en personen op het netwerk geregistreerd.

Op dit moment is het netwerk echter ook van plan om meerdere publieke blokketennetwerken te integreren via zijn BSN International-vleugel.

Over de selectie van blockchains zei hij: „we proberen zoveel mogelijk geschikte publieke ketens te integreren, maar zeker niet alle ketens. Dat zou niet haalbaar zijn vanwege de hoge kosten en de beperking van de mankracht.“

BSN heeft al zijn eerste partij van zes blockchain netwerken inclusief Ethereum, EOS en NEO die het wil integreren.

Het verbindingspunt voor alle blokketennetwerken

Sprekend over het doel van de integratie van publieke ketens op Bitcoin Trader, legde hij uit dat het netwerk streeft naar een verbindingspunt voor alle blockchain netwerken en protocollen, toe te voegen:

„We bouwen mainnet en testnet nodes van deze publieke ketens samen om Dapp-ontwikkelaars een eenvoudiger en goedkoper one-stop access point te bieden. Met één enkele gateway en één eenvoudig maandplan hebben de ontwikkelaars heel gemakkelijk toegang tot alle publieke ketens op BSN. Dat verlaagt de toetredingsdrempel van DApp-ontwikkeling en stelt meer traditionele ontwikkelaars in staat om zich bij de crypto-industrie aan te sluiten“.

Lagere kosten voor ontwikkeling en inzet van applicaties is waar de innovatie begint, concludeerde hij.

De weg voor BSN International

Na de opsplitsing van BSN in BSN-China en BSN-International heeft de laatste zich meer gericht op de integratie van publieke blokkades en het aantrekken van bedrijven en individuen uit de hele wereld, terwijl de eerste vooral werkt met toegestane netwerken om de innovatie van blokkades in China te bevorderen.

In de komende maanden zijn ze ook van plan om de broncodes van BSN te delen met alle leden van de BSN International Foundation en meer teams toe te voegen aan de BSN-ontwikkelingsinspanning, voegde hij eraan toe.

Comments are closed.