PayPal-kryptotjenester blir globalt tidlig i 2021

PayPal-kryptotjenester blir globalt tidlig i 2021, støtte for CBDC kommer

PayPal planlegger å lansere kryptotjenester for brukere av plattformen globalt, sammen med Venmo-appen, og selskapet vil utforske sentralbankens digitale valutaer.

Seniorledere i den globale betalingsgiganten PayPal har avslørt ytterligere detaljer om planene om å presse aggressivt inn i kryptosektoren Bitcoin Future neste år under selskapets inntjeningsanrop for Q3 2020, inkludert planer om å støtte sentralbankens digitale valutaer (CBDC).

„Det er klart at verden raskt går fra fysisk til digital,“ sa PayPal-sjef, Dan Shulman, og understreket den akselererte endringsgraden innen betalings- og finansielle tjenester.

Med henvisning til diskusjoner med sentralbanker, regulatorer og kryptoindustri-ledere, hevdet Shulman: „Det er ingen tvil om at digitale valutaer vil øke i betydning, ha økende funksjonalitet og øke fremtredende.“

„CBDCs […] er et spørsmål om når og hvordan de gjøres, og ikke om.“

PayPals administrerende direktør sa at selskapet gjennom sin omfang og fremtredelse vil „bidra til å forme bruken av [CBDCs], inkludert å legge til rette for interoperabilitet med eksisterende betalingsskinner og fremme aksept blant selgere.

Shulman beskrev også det eldre økonomiske systemet som „ikke fungerer“ for mange vanlige mennesker

„Jeg tror at plattformen vår og all den nye digitale infrastrukturen vi setter på plass akkurat nå kan bidra til å gjøre forvaltningen og bevegelsen av penger mer effektiv, billigere og raskere.“

I forrige måned kunngjorde PayPal at de ville lansere tjenester som tillater kunder å kjøpe, selge og holde kryptoaktiva, og sende bullish etterklang over de virtuelle valutamarkedene. Utrullingen vil også se kryptoaktiver som støttes av PayPal’s selgernettverk med 28 millioner leverandører.

I samtalen la PayPal-ledere vekt på styrken i etterspørselen etter kryptotjenester fra sine kunder allerede, og konsernsjefen bemerket: „Vår base er veldig ivrig etter at vi skal tilby disse mulighetene.“

Mens bare 10% av PayPals USA-baserte brukere for øyeblikket har tilgang til sine kryptotjenester, bemerket Shulman at resten av landet forventes å komme online før desember.

„Vår venteliste var to til tre ganger hva forventningene våre var.“

„Vi ser folk som allerede har kjøpt krypto åpne lommeboken flere ganger om dagen for å sjekke hva som skjer med kryptoinvesteringene deres,“ la han til.

Som svar på etterspørselen kunngjorde Shulman at PayPal vil øke sin ukentlige grense for kryptokjøp fra $ 10.000 til $ 15.000.

Shulman avslørte også PayPals virtuelle valutatjenester vil bli gjort tilgjengelig for internasjonale kunder, sammen med lanseringen på mobilbetalingsappen Venmo i løpet av første halvår neste år.

„I løpet av neste år vil du se oss flytte inn i et par forskjellige områder,“ la administrerende direktør til.

Comments are closed.