Større korrektion for DeFi, da Bitcoin afviste igen over $ 40K: Hvad er det næste?

DeFi-markedet har korrigeret hårdt, da Bitcoin faldt til under $ 40.000, men analytikere siger, at det er sandsynligt, at det vil komme sig.

Det decentrale finansierings- eller DeFi-marked oplevede en stejl korrektion i løbet af de sidste 12 timer, da Bitcoin ( BTC ) ikke var i stand til at bryde niveauet af $ 41.000.

I mellemtiden siger analytikere, at overskuddet fra større DeFi-tokens flyder tilbage i Bitcoin , selvom DeFi-markedet stadig hænger bagud på trods af BTC’s opsving i løbet af den sidste uge.

Så hvad er det næste for DeFi-markedet?

Både store Bluechip DeFi-tokens og kryptokurver med lille markedsværdi kæmper for at komme sig over Bitcoin i weekenden.

Typiske DeFi-bluechip-aktiver inkluderer Aave (AAVE), SushiSwap (SUSHI), Uniswap (UNI), Maker ( MKR ), Compound (COMP) og Synthetix (SNX).

Større DeFi-tokens med lidt mindre markedsdæk inkluderer Alpha Finance (ALPHA), Yearn.finance (YFI) og 0x (ZRX).

Den primære årsag til DeFi-markedets korrektion er, at overskuddet fra DeFi-tokens strømmer ind i Bitcoin, da BTC begyndte at trække sig tilbage.

Denne tendens forstærkede salgspresset på DeFi-tokens, især da Bitcoin / Ether ( ETH ) -parret har set kortsigtet svaghed de sidste to dage

Imidlertid har kryptovalutamarkedet bevæget sig hurtigt, og dermed kan markedsdynamikken ændre sig hurtigt i de næste kommende dage, især med lanceringen af ​​CME Ether-futures mandag.

På samme tid kunne et andet DeFi-rally udløses af prisen på Bitcoin, der rent brudte over $ 40.000 denne gang og konsoliderede mellem $ 41.000 til $ 42.000, den tidlige hig.

For at dette kan realiseres, skal Ether indhente Bitcoin og genvinde momentum på over $ 1.700 på kort sigt. For øjeblikket følger ETH bag Bitcoin med ETH / BTC-paret, der kæmper for at komme sig.

Hvorvidt ETH genindvinder $ 1.700 som et supportområde, vil sandsynligvis være den nøglefaktor, der bestemmer banen for DeFi-markedet i en overskuelig fremtid.

Comments are closed.