Yhdysvaltain vakuutusjätti, jonka liikevaihto on 28,6 miljardia dollaria, ostaa 100 miljoonan dollarin arvoisen Bitcoinin

Massachusettsin keskinäinen henkivakuutusyhtiö – 169-vuotias vakuutusyhtiö, joka tuotti 28,6 miljardin dollarin tulot vuonna 2019, on ostanut 100 miljoonaa dollaria Bitcoinia yleiseltä sijoitustililtään, Wall Street Journal raportoi 11. joulukuuta.

MassMutual Bitcoin -merkintä

Bitcoin Evolution hyväksymä MassMutual liittyy muihin julkisiin yrityksiin, mukaan lukien MicroStrategy ja Square, jotka ovat sijoittaneet huomattavan määrän rahaa digitaaliseen omaisuuteen.

Vakuutusyhtiö investoi vain 100 miljoonaa dollaria muuten 239 miljardista dollarista, joka sillä on yleisellä sijoitustilillään. Se voi olla merkityksetön määrä, mutta osoittaa edelleen, että Bitcoin kypsyy ja on turvallista. Se on poikkeama aiemmista tulkinnoista, joissa Bitcoin katsottiin rahanpesutyökaluksi.

Selittäessään päätöstään vakuutusyhtiö sanoi, että tämä oli osa laajaa strategiaa monipuolistaa ja hyödyntää uusia mahdollisuuksia.

Niiden ostamista helpotti NYDIG, New Yorkissa toimiva rahastoyhtiö, joka hallinnoi noin 2,3 miljardia dollaria Bitcoinia ja muita kryptovaluuttavalikoimaa.

MassMutual on myös sijoittanut 5 miljoonaa dollaria rahastonhoitajaan vähemmistöosuudesta. NYDIGin toimitusjohtaja ei maininnut yhtään nimeä, mutta sanoi myös, että muut vakuutusyhtiöt ovat ostaneet Bitcoinia yleistileiltään.

Suurin hyväksyntämerkki

River Financialin toimitusjohtaja – Alexander Leishman, otti Twitteriin sanomalla vakuutusjätti on nyt „suurin hyväksynnän leima“.

Hän mainitsee vakuutusyritysten konservatiivisen luonteen ja niiden laskennan, kun ne sijoittavat kartoittamattomiin vesiin, kuten digitaalisiin varoihin.

Verrattuna perinteisiin varoihin, kuten joukkovelkakirjoihin tai osakkeisiin, Bitcoin on ollut olemassa noin 11 vuotta. Kuitenkin tänä aikana sen arvo on räjähtänyt, lisäämällä miljoona prosenttia ja ylittäen kaikki muut varat viimeisen vuosikymmenen aikana.

Vakuutusyhtiöt käyttävät yleistä sijoitustiliä vakuutuksenottajien veloittamien korvausten maksamiseen.

„Investoimalla Bitcoiniin MassMutual on tosiasiallisesti ilmoittanut, että Bitcoinia pidetään riittävän turvallisena ja likvideänä maailman suurimmille, konservatiivisimmille instituutioille.“

kuten BTCManager raportoitu, uutiset nousevat Fidelity Digitalin kannoille, jolloin BlockFi-tilillä olevat asiakkaat, mukaan lukien kaivostyöläiset, voivat lainata käteistä BTC: llä vakuudeksi.

Comments are closed.